SchilderScholte architecten

SchilderScholte-GerritSchilder-AvBR-entree-auditoriumSchilderScholte-GerritSchilder-AvBR-cafeSchilderScholte-GerritSchilder-AvBR-plattegrondSchilderScholte-GerritSchilder-AvBR-postkastSchilderScholte-GerritSchilder-AvBR-kroonluchterSchilderScholte-GerritSchilder-AvBR- ingangSchilderScholte-GerritSchilder-AvBR-velopaSchilderScholte-GerritSchilder-AvBR-werkbladSchilderScholte-GerritSchilder-AvBR-trapleuningSchilderScholte-GerritSchilder-AvBR-vensterbankSchilderScholte-GerritSchilder-AvBR-wasbak

academie van bouwkunst

Grootschalige verbouwing, naar aanleiding van een winnend prijsvraagontwerp, binnen het Rotterdams Instituut voor Bouwkunde, Architectuur, Civiele techniek & Stedenbouw (Ribacs), voor het complete interieur van de Academie van Bouwkunst.

 

locatie:
Rotterdam
programma:
8.500 m2
client:
Hogeschool Rotterdam
Ribacs
support:
Marco (Versluis)
van Zandwijk

status:
winnend prijsvraagontwerp
ontwerp 2001

opgeleverd 2002
afgebroken 2009 (deels)